Lumion kullanıyorsanız ve aşağıdaki hatayı veriyor ve program açılmıyorsa, yapılması gerekenler burada.
İlgili hata: Channel Not Found In Installation Skipping Load Routine
Problemin nedeni: Antivirüs programınızın Lumion 11 içerisinde yer alan dosyaların bazılarını karantinaya almasıdır.
Çözmek için; antivirüs programınızı yada Windows defender uygulamasını açın ve koruma geçmişinden karantinaya alınan dosyayı geri yükle tuşuna basarak geri yüklemenizdir. Artık program açılacaktır.
Uzun vadede bu sorunu yaşamamak için ise antivirüs programınızın istisna listesine Lumion 11‘in yülü olduğu klasörü eklemenizdir. Böylelikle bu klasörü tarama dışı bırakacak ve dosyaları karantinaya göndermeyecektir.
Artık sorunsuzca kullanabilirsiniz. Sonuç olumluysa buraya tıklayarak yorum ve yıldız vermeyi unutmuyoruz ; 🙂
Bir şekilde yapamadıysanız bana Whatsapp üzerinden ulaşabilir sorabilirsiniz.
Etiketler: Channel Not Found In Installation Skipping Load Routine, Lumion 11 problem, Lumion açımama sorunu, Lumion açılmıyor, Lumion açılmama problemi, Lumion not found problemi
Bu Yazıyı Yararlı Bulduysanız